Volg me via bloglovin!

Follow

Search This Blog

Essence LE: Wake up Spring!


Verwelkom weer een gloednieuwe LE van Essence! Voel de eerste warme zonnestralen op je gezicht en geniet van het weer! Essence introduceert de nieuwe LE: Wake up Spring!



Deze LE van Essence zal van half april tot half mei 2016 in de winkels liggen. Het kleurschema bevat pastelkleuren als abrikoos, roze, lila en mint. Vier de lente, met Essence!

Essence Wake up Spring - Eyeshadow Palette 


Yeay! Weer een oogschaduwpalette in een LE. Dit palette bevat kleuren als verschillende soorten tinten roze, maar ook wit-zilver, ideaal om te gebruiken als highlighter.

Verkrijgbaar in 01 Spring it up!
Prijs: €3,59.

Essence Wake up Spring - Eyeliner Pen





Oeh, hier ben ik wel heel erg benieuwd naar. De fijne stiftapplicator met een hoge dekking, ze maken het mogelijk om variërende eyelinerstijlen te creëren in paars, wit en mint.

Verkrijgbaar in 01 Happy first day of Spring, 02 Let's the Spring begin en 03 Spring a-ling a-ling. 
Prijs: €1,99.

Essence Wake Up Spring - Jumbo Highlighter Pen



Heldere ogen! De matte nude highlighter in de vorm van een jumbo potlood heeft een zachte textuur die gemakkelijk blendt. De highlighter kan aangebracht worden in de binnenhoek van de oog, vlak onder het wenkbrauwbot of op de waterlijn van je ogen om ze groter te laten lijken.

Verkrijgbaar in 01 My Sweet Spring Melody. 
Prijs: €2,89. 

Essence Wake Up Spring - Sheer Lipbalm



Als ik eerlijk mag zijn, vind ik dit soort producten vaak onzinnig in de LE's van Essence. Lippenbalsems kan je ook gewoon in een labello kopen, daar hoef je niet perse een van Essence te kopen. Deze lippenbalsem verzorgt je lippen en geeft ze een vleugje kleur. Voor zachte lippen met een glanzende finish in zacht roze.

Verkrijgbaar in 01 My Sweet Spring Melody.
Prijs: €2,39. 

Essence Wake Up Spring - Lipstick Pen




Hier word ik nu op dit moment spontaan verliefd op, ook al is het maar een foto.. Kleur het seizoen! Ik ga echt zo snel mogelijk naar de winkel om deze te halen.

Verkrijgbaar in 01 Hello Sunshine! en 02 Bye-bye Winter!
Prijs: €2,39. 

Essence Wake Up Spring - Blush 



Een frisse zachtroze blush zit dit keer ook in de nieuwe LE van Essence. De blush geeft een frisse gloed. Het doosje heeft een spiegeltje erin, zodat je ook onderweg je look gemakkelijk kunt bijwerken!

Verkrijgbaar in 01 Hello Sunshine!
Prijs: €3,39. 

Essence Wake Up Spring - Blush Brush 



Dit vind ik ook wel heel gaaf bedacht! Blush is gemakkelijk aan te brengen en te blenden met deze smalle kwast die is gemaakt van zachte haren. Past dankzij het kleine formaat weer gemakkelijk in elke tas.

Verkrijgbaar in 01 Hello Sunshine! 
Prijs: €2,99. 

Essence Wake Up Spring - Tie & Dye Nail Polish Set 



Mooie kleurtjes bij elkaar! Deze nagellaksetjes zijn ideaal voor het bereiken van multi-colour effecten zoals mooie overgang van kleur op je nagels. Elke set bevat een goed dekkende lak als basis en twee andere tinten, die kunnen worden gebruikt om coole ombre stijlen te creëren!

Verkrijgbaar in 01 Spring it up! en 02 Spring a-ling a-ling. 
Prijs: €3,99. 

Essence Wake Up Spring - Jumbo Nail Designer



Met deze duo-nageltool creëer je de meest leuke nail art. Stippen, lijnen, kleurovergangen, noem het maar op.

Verkrijgbaar in 01 Hello Sunshine! 
Prijs: €2,59.

Essence Wake Up Spring - Nail Stickers



Of ook dit soort dingetjes, en ja, nagelstickers zijn hartstikke leuk voor mensen die veel met nail-art deden. Dat deed ik vroeger ook wel veel, maar ik vind dit soort dingen meer wat voor 'kinderen' haha. Met deze kleurige stickers creëer je een vrolijke nagelstijl. De zelfklevende stickers kunnen gemakkelijk worden aangebracht op de nagels voor een unieke look.

Verkrijgbaar in 01 Blossoms Etc.
Prijs: €1,39. 

Essence Wake Up Spring - Hair Slides



Bloesems in overvloed! De twee kleine haarspelden in lichte kleuren met matchende textielen bloemen houden onhandelbare strengen haar op hun plaats.

Verkrijgbaar in 01 Flowers In The Air.
Prijs: €1,59. 

Essence Wake Up Spring! LE is verkrijgbaar vanaf half april tot half mei 2016. 
(Zolang de voorraad strekt!)
Bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! x