Volg me via bloglovin!

Follow

Search This Blog

Catrice limited edition.


Hou je van goude, bruine tinten, of juist warme kleuren/ Dan zit je met deze nieuwe Catrice Limited Edition helemaal goed! De Limited Edition ligt vanaf augustus tot en met september in de winkels.



Benieuwd wat er allemaal te vinden is in deze limited edition? Kijk dan zeker even mee!


Catrice Metallure Metallic Marbled Eyeshadow - €3,59
Tijd om te beginnen! De metallic oogschaudw met hoge pigmentatie, die aanbrengen en blenden super easy maakt. Er is keuze uit combinaties met koper en wit, donkerzilver of goud. Als afwisseling kun je ze ook met elkaar blenden.


Catrice Metallure Luminizing Bronzer - €4,99
Golden Globe. De gebakken bronzing powder heeft het gezicht en hals een natuurlijke bruine tint en een mooie gloed. Ideaal om dat fijne zomergevoel even terug te krijgen! Verkrijgbaar in 1 kleur, Shimmer Shade. 


Catrice Metallure Lip Color - €3,99
De hoog gepigmenteerde langhoudende lipstick is extreem zacht en voelt fijn aan. De lipstick is daarnaast ook heel mooi in je stash door de roségouden omhulsing. Er is keuze uit 3 kleuren, roségoud, roze of rood. 


Catrice Metallure Mascara Topper & Liner - €3,99 
Met deze Mascara Topper & Liner creeër je prachtige ogen. Het 2in1 product kan zowel worden gebruikt als een vloeibare eyeliner, maar ook als een mascara topper dankzij de "duo applicator". Verkrijgbaar in "Dazzling Dark".


Catrice Metallure Ultimate Nail polish - €2,99
Ultieme kleuren, ultieme dekking en ultieme glans. Het extra brede kwastje geeft precies de benodigde hoeveelheid nagellak af voor een streeploos en proffesioneel resultaat. Voor nagels die mooi glanzen. 

Naar mijn mening is het een kleinere limited edition dan normaal, maar er zitten wel wat mooi dingen tussen. Ben ik tot nu toe niet fan van, maar dat zal ik in de winkel wel pas merken denk ik haha! Ben erg benieuwd, wat wil jij gaan scoren?
----------------------------------

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! x